Miksi kaikkia värivaihtoehtoja ei nähdä?

Tampereella rakennetaan raitiovaunureittejä. Raitiovaunun väriksi on jäljellä kaksi vaihtoehtoa: vaaleansininen ja tiilenharmaa. Kumpikin väreistä on mielestäni melko neutraali, sellainen, että ei juuri liikenteessä erotu. Kaksi vaihtoehtoa on siis kuitenkin jäljellä ja ne taistelevat paremmuudestaan.

Minulla olisi ehdottaa "kolmas" värivaihtoehto"! Miksi raitiovaunuista ei voitaisi tehdä kaksivärisiä. Esim. siten, että alaosa olisi vaaleansininen ja yläosa tiilenpunainen. Tottakai vaunujen maalaaminen tuollaisella tavalla olisi pikkaisen kalliinpaa kuin niiden maalaaminen yksivärisiksi, mutta hintaero lienee mitätön.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu