Ydinvoima on tulevaisuuden energiaa!

Kasvihuoneilmiö on tosiasia, kuten sekin, että muutos on osittain ihmisen aiheuttama ja siksi ihmisten pitääkin toimenpiteillään, kuten energiansäästöllä, pyrkiä mahdollisimman suuressa määrin ilmiötä heikentämään.

Jotta energiaa todella säästettäisiin pitäisi sen hintaa nostaa merkittävästi. Se energia mitä käytetään pitäisi tuottaa ilman CO2-päästöjä, kuten esim. Toriumvoimalla. – eivät nykyiset ydinvoimalatkaan ole huono ratkaisu, tai nykyisenkaltaiset, kunhan niitä rakennetaan turvallisiin maihin, maihin joissa turvallisuuskulttuuri ja ympäristö ovat soveliaita ydinvoimaloille, kuten mm. vakaan kallioperän Suomeen, aina tuotettavaksi energiaa jopa vientiin.

Suomalaisten osalta energian verotusta pitäisi nostaa – kaikilta energiamuodoilta, siis myös ilmastoystävällisen energian pitäisi olla kalliinpaa, jotta se kannustaisi säästämään energiaa. Niin no joo, sama pätee varmasti kaikkiin muihinkin maihin – niin teollisuus- kuin kehitysmaihin. Energian hinta siis ylös ja pyöräily kunniaan! (kävely myös).

Ei olisi välttämättä huono idea, että kävelemällä tai pyöräilemällä töissä käyvät saisivat esim. kohtuullisen suuren verovähennyksen kannustimeksi, ja autoilijoille mätkyjä – ellei autoa tarvitse työssään.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu