Lainsäädäntöä muutettava HETI! Hyväksikäyttäjät pakkohoitoon!

Olemme saaneet kuulla: "Kymmenien poikien hyväksikäytöstä tuomittu jälleen käräjille, epäillään uusista rikoksista – vaihtanut nimeään kahdesti."

Lisäksi on todettu: Lasten hyväksikäyttäjää ei voida pakottaa hoitoon – Vankisairaalan ylilääkäri: "Meillä ei ole mitään keinoa tai lainsäädäntöä"

Näin ei saa jatkua. Tuollaiset henkilöt tulee voida tuomita pakkohoitoon – siihen mielestäni velvoittaa jopa YK:n lasten oikeuksien sopimus jossa todetaan mm.: "

  1. Kaikissa julkisen tai yksityisen sosiaalihuollon, tuomioistuinten, hallintoviranomaisten tai lainsäädäntöelimien toimissa, jotka koskevat lapsia, on ensisijaisesti otettava huomioon lapsen etu."

Onko lasten etu, että toistuvasti lapsiin kohdistuviin (seksuaali)rikoksiin syyllistynyt saa ilman hoitoa olla vapaalla jalalla silloin kun ei ole istumassa tuomiotaan?

Eduskunnan pitäisikin välittömästi ryhtyä asiassa toimenpiteisiin lasten oikeuksien turvaamiseksi!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu