Älä turhaan vakuuta asuntoasi!

Lapsiperhe on asunut yli vuoden autohallissa koska vakuuttamaton koti paloi kertoo YLE. Perheellä oli velkarahalla hankittu talo. Kun talo paloi niin pankki ei myöntänyt lisälainaa uuden rakentamiseen. Toimiko pankki väärin?

Miksi perheen talo ei ollut vakuutettu. Eikö pankki edellytä nykyisin laajaa kotivakuutusta lainan ehtona. Liittyykö siis tapaukseen ehkä jopa petos? (no tuskin sentään, vaan unohdus?)

Perhe on siis toiminut tyhmästi – jättänyt asuntonsa vakuuttamatta. Miksi? Rahaa säästääkseen?

Perhe on asunut hallin sosiaalitiloissa vuoden verran. Onko saanut jopa asumistukea? Kyseessä olisi…

Nyt perhettä autetaan. Perhe jatkaa asumista sosiaalitiloissa joita ei kaiketi ole hyväksytty asumiskäyttöön. Pitäisikö perheelle tarjota uuden talon rakentamisen ajaksi vaikkapa kunnan vuokra-asuntoa? Vai saako perhe jatkaa asumista tiloissa jotka eivät ole asumiseen tarkoitetut?

Kuinka suuria lahjoituksia perhe saa? Nouseeko jokin yksittäinen lahjoitus 5000 euroon tai yli (lahjavero)?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu