Vankien kiduttaminen Suomessa?

Suomessa on paljon vankiloita ja niissä erilaisia, jopa lainvastaisia sääntöjä – tai on ainakin ollut. Ajatellaanpa ihmistä joka on vuosikausia tupakoinut, ja jolle tupakoinnin keskeyttäminen liian pitkäksi aikaa aiheuttaa siksi vieroitusoireita. Tupakointihan on näihin päiviin saakka tapahtunut valtion "siunaamana".

Esim. Vantaan vankilassa on sääntö jonka mukaisesti tupakoida voi vain tupakkakopissa, ei omassa sellissä joka on lukittuna iltaseitsemästä aamuseitsemään. Turun Saranmäen vankilaan on tietääkseni tulossa sääntö, jollainen joissain vanhustenhoitolaitoksissa on jo käytössä, että päivittäinen savukkeiden määrä rajoitetaan 3-5 kpl:seen.

Onko se nyt sitten ihan oikein rajoittaa tupakointia tuolla tavalla?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu