pikkaisen vielä husun twiitistä :-D

lähde: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006196298.html

Keskeinen ja merkittävin pointti asiassa on siis poliisin mukaan se, että: ”Twiitit eivät poliisin mukaan kohdistu tunnistettavaan ja rajattuun ihmisryhmään, joten asiassa ei ole syytä epäillä myöskään kunnianloukkausta.” mutta, mutta… – onko poliisi oikeassa?

Persut sanalla viitataan tuossa twiitissä mielestäni selvästi perussuomalaiset puolueen jäseniin, ei puolueeseen. Jos noin on niin kyllä ainakin minä pystyn yksilöimään monta perussuomalaista. Ne joilla on pääsy jäsenrekisteriin pystyvät yksilöimään jokaisen.

Onko siis niin, että jos kiihotetaan sellaista (kansan)ryhmää vastaan joista jokainen ei ole kenen tahansa yksilöitävissä niin kyseessä ei ole  rikos? Ei edes, tai ainakaan, kunnianloukkaus?

Kirjoitan asiasta tänään vielä lisää osana 13:07 blogikirjoitustani.

Tätä nyt ei valitettavasti voi kommentoida 🙁

 

P.S. minulla on tänään syntymäpäivä!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu