Suomessa pitää suojella enemmän metsiä!

Metsää Tampereen Teiskossa

Tämän päivän aamuTV:n uutisissa oli juttua siitä, kuten Viljo Heinonenkin jo ehti todeta, että metsänomistajat ovat innostuneet suojelemaan metsiä. Heinonen oli jyrkästi sitä mieltä, että metsien suojelusta ei pitäisi maksaa metsienomistajille mitään korvauksia – kyllä tuolloin jäisi paljon metsiä suojelematta.

Viime vuonna on korvauksia maksamalla saatiin suojelun piiriin 4300 hehtaaria metsää. Tämän vuoden tavoite on 4500 hehtaaria. Suojelua varten on tälle vuodelle varattu rahaa 20 miljoonaa euroa.

Ehdottomasti Suojelua pitää lisätä. Vaikkakin Suomi elää metsästi niin tavoitteena tulee olla 100%:n suojelu! Kaikki Suomen metsät on siis saatettava suojelun piirin, maksoi mitä maksoi. Siitä tulee suomalaisille, ja ainakin metsänomistajille, hyvä mieli.

Jokainen meistä voi kantaa kortensa kekoon metsien suojelun lisäämiseksi. Sadalla eurolla saat osuuden ikimetsästä, eikä sinulla sen jälkeen ole enää niin suurta murhetta omista CO2-päästöistäsi. Mikä parasta voit sijoittaa tuon sata euroa joka vuosi. Jos hynää riittää niin onnistunee sekin, että sijoitat satkun useammin kuin kerran vuodessa – ja maailma pelastuu… tai Suomi ainakin… tai ainakin sinulle tulee hyvä mieli!

Koska Suomi elää metsästä niin moni ajattelee, että metsien liiallinen suojelu tuo ongelmia. Mistä sellutehtaat, ja muut puunjalostuslaitokset, saavat tarvitsemansa puun? Hätä ei ole minkään näköinen. Rajan takana on suuri Venäjä. Kyllä he sieltä meille puuta myyvät, kohtuuhintaan. Pääasia on, että Suomen metsät saadaan suojeltua!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu