Elämä kuoleman jälkeen on mahdollista

Totta se on. Kehitys kehittyy. Tekniikka kehittyy. Kehitys on jo nyt mahdollistanut sen, että elämä kuoleman jälkeen on mahdollista käytännössä kenelle tahansa. Ihan kaikille tuo ei omin toimin ole mahdollista mutta oikeanlaisten apulaisten avulla se on mahdollista.

Miten se sitten on mahdollista?

Tietotekniikan avulla voimme ajastaa julkaisuja. Jos siis etukäteen tiedämme, edes likimain, koska kuolemme, niin meillä on mahdollisuus julkaista netissä kirjoituksia kuolemamme jälkeen. Samaan tapaan kuin eläessämme. Samaan tapaan voimme lähettää sähköpostia kuolemamme jälkeen. Vaikka siis todellisuudessa olisimme kuolleita niin voimme ”näytellä”, että olisimme elossa.

Nykyajan tietotekniikka avaakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Voimme siis ajastaa julkaisuja. Voimme myös toteuttaa niitä esim. siten, että nettisivun sisältö on erilainen riippuen siitä mihin vuorokauden aikaan sivuja katsotaan. Mahdollista on toteuttaa jokin sivu myös esim. siten, että se näkyy satunnaisena ajankohtana, kuten vaikkapa aikaisintaan kuukauden kuluttua, mutta viimeistään tämän vuoden viimeisenä päivänä.

Unohtaa ei sovi sitäkään, että mahdollista on määritellä sekin, että jokin sivu näkyy vain tietylle alueelle, tai tietyistä IP-osoitteesta tuleville pyynnöille. Yhtä kaikki: voimme olla ”hengissä” kuolemamme jälkeen.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu