Elämä kuoleman jälkeen on mahdollista
Totta se on. Kehitys kehittyy. Tekniikka kehittyy. Kehitys on jo nyt mahdollistanut sen, että elämä kuoleman jälkeen on mahdollista käytännössä kenelle tahansa. Ihan kaikille tuo ei omin toimin ole mahdollista mutta oikeanlaisten apulaisten avulla se on mahdollista.
Miten se sitten on mahdollista?
Tietotekniikan avulla voimme ajastaa julkaisuja. Jos siis etukäteen tiedämme, edes likimain, koska kuolemme, niin meillä on mahdollisuus julkaista netissä kirjoituksia kuolemamme jälkeen. Samaan tapaan kuin eläessämme. Samaan tapaan voimme lähettää sähköpostia kuolemamme jälkeen. Vaikka siis todellisuudessa olisimme kuolleita niin voimme ”näytellä”, että olisimme elossa.
Nykyajan tietotekniikka avaakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Voimme siis ajastaa julkaisuja. Voimme myös toteuttaa niitä esim. siten, että nettisivun sisältö on erilainen riippuen siitä mihin vuorokauden aikaan sivuja katsotaan. Mahdollista on toteuttaa jokin sivu myös esim. siten, että se näkyy satunnaisena ajankohtana, kuten vaikkapa aikaisintaan kuukauden kuluttua, mutta viimeistään tämän vuoden viimeisenä päivänä.
Unohtaa ei sovi sitäkään, että mahdollista on määritellä sekin, että jokin sivu näkyy vain tietylle alueelle, tai tietyistä IP-osoitteesta tuleville pyynnöille. Yhtä kaikki: voimme olla ”hengissä” kuolemamme jälkeen.
Tuo nyt ei ole temppu eikä mikään, mielenkiintoista olisi sen sijaan saada yhteys vielä syntymättömiin, heillähän on suora yhteys alkuräjähdykseen.
Ilmoita asiaton viesti
Samaa asiaa (kuolema) sivuaa seuraava kirjoitukseni tänään kello 13:07. (=n. 13:15)
Ilmoita asiaton viesti
Kun elää, niin ei tiedä mitään kuolemasta. Kuoltuaan ei tiedä mitään elämästä. – huolimatta teknisistä kikkailusta.
Ilmoita asiaton viesti
Totta. Nykytekniikka mahdollistaa sen, että kuolemansa jälkeen ihminen voi sanoa jos jotain on jäänyt hampaankoloon, ja sen voi sanoa jopa koko maailmalle, ja parantaa maailmaa.
Ilmoita asiaton viesti
Tässä on se ongelma kun laitan maailmanparannus-ohjeitani kuolemani jälkeiseen tulevaisuuteen julkaistavaksi, ja syysta tai toisesta tiede kehittyisi tulevaisuudessa ja pystyisi kumoamaan käyttämäni väitteen perusteet, julistaisin yhä vanhaa, väärää tietoa. Eikä tulevaisuuden maailma siitä parane, vaan olisin ikuinen naurun aihe vuoden 2071 jälkeen.
Jos haluat ihan oikeasti ikuisen elämän, niin suorita komea sankariteko tai kirjoita hyvä kirja. Jollet jaksa kirjoittaa, niin lue Mika Waltarin Turms Kuolematon. Siitä selviää ainakin kuolemattomuuden perusteet.
Ilmoita asiaton viesti
Niin joo. Kaipa se ohjeen laatu, aihealue, vaikuttaa asiaan.
Osaan kirjoittaa vain huonoja(?) kirjoja. Kolmannen julkaisussa on pieni ongelma – se sisältää ”vääränlaista” tietoa 🙁
Ilmoita asiaton viesti
”Vaikka siis todellisuudessa olisimme kuolleita niin voimme ”näytellä”, että olisimme elossa.”
Taitaa silti olla helpompaa elää ja näytellä kuollutta.
Ilmoita asiaton viesti