1. Eilinen puheeni 2. Ajatuksiani musiikkina

Hyvää sunnuntaita itse kullekin. Minulla oli alun perin tarkoitus kirjoittaa tänään parista asiasta: kantelemisesta ja valittamisesta, mutta ne saavat nyt jäädä myöhemmäksi – ketä olisi kiinnostanut…

1. Eilinen puheeni

Eilen kun puhuin, vakavaa asiaa, niin se oli osalle kuulijoista liikaa. Niin ainakin annoin itseni ymmärtää koska puolet kuulijoista poistui yht'äkkiä yllättäen paikalta. Onneksi tulevaisuus ei ole mitenkään kiveen hakattua. Meidän on syytä muistaa, että tulevaisuus muuttuu jatkuvasti.

Tulevaisuus siis muuttuu jatkuvasti. Tottakai tulevaisuutta on silti mahdollisuutta ennustaa, joskus hyvinkin tarkasti, mutta joskus sekaan ilmestyy yllättävä muuttuja joka sitten sekoittaa kaiken, ja tulevaisuus onkin jotain sellaista, että kukaan ei olisi sitä pystynyt ennustamaan, tai aavistamaan.

Kuten olen kirjassani (Tinkimiehen Rakkauskirja) todennut, niin me itse kukin voimme pienelläkin teolla vaikuttaa monen ihmisen elämään. Voimme pienellä teolla muuttaa monen ihmisen elämää vaikka olisimme vain ”ei kukaan”. Saattaa olla, että astumalla suojatielle oikeaan aikaan, tai jättämällä astumatta, estämme kolarin, tai aiheutamme kolarin – välillisesti, sellaista tarkoittamatta. Vahingossa. Tuolla askeleella voikin sitten olla suuretkin seuraukset. Joskus se mitä sanomme voi aiheuttaa… kuten sekin mitä kirjoitamme, jne.

2. Ajatuksiani musiikkina

https://www.youtube.com/watch?v=lA-gGl6qihQ

https://www.youtube.com/watch?v=aA0zPzMo4Y0

https://www.youtube.com/watch?v=qmnj1xlidZk

https://www.youtube.com/watch?v=mhlzSi330Ic

Tuollaista tänään. Tuskin kukaan ainakaan noita kaikkia kuunteli. Kiitos kuitenkin jos tuon tekstini luit – ajatuksella.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu