Kokoomus tietää miten!

Kokoomus kertoo huomenna miten Suomeen olisi mahdollista saada 60.000 uutta työpaikkaa. Uskoakseni kokoomus tarkoittaa kokopäiväisiä työpaikkoja, eikä mitään osa-aikaisia suojatyöpaikkoja.

Huomenna siis kokoomus julkistaa ehdotuksena johon sisältynee ainakin lisää määrärahoja koulutukseen. Ehkä kokoomus ehdottaa myös lainanottoa valtion omaisuuden myymisen sijaan. Selvänä voitaneen pitää, että kokoomus tulee ehdottamaan ”tunnin rata” hankkeiden toteuttamista ja aloittamista pikimmiten – siten ainakin muutama työpaikka syntyy!

Uskoisin myös, että kokoomus tulee esittämään aluekehitysrahojen jakamista toisin kuin nyt on ehdotettu. Veikkaan, että ehdotus tulee olemaan, että Etelä- ja Länsi Suomeen satsattaisiin ehdotettua suurempi määrä rahaa koska noilla alueilla on käytettävissä työvoimaa jota aluekehitysrahojen turvin voitaisiin työllistää monenlaisin järkeviin hankkeisiin.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu