Odotan saavani rahaa

Nyt se on TAAS tapahtunut, vihdoin ja jälleen! EuroJackpotin päävoitto osui Suomeen – hyvä? On siinä jotain. hyvää, vai onko sittenkään? No tuo jää nähtäväksi. Olen itse aikoinaan osannut pelata. Nimenomaan osannut koska voitin kolmellatoista osumalla pääpotin. Olin tuolloin parikymppinen.

Oli minulla kyky! Olin juuri tuollon muuttanut omaan(?) vuokra-asuntoon. Siis pois kotoa. Jos minua olisi hyvin neuvottu niin olisin tottakai ostanut noilla rahoilla oman asunnon – mutta en ostanut en, ryyppäsin ja rälläsin 🙁

Aivan, menin sitten myöhemmin ”rikkaisiin naimisiin”, jonkin aikaa elin fiksusti. Olinhan sijoittaja. Oli minulla silloin monta taloa, ja yhdessä niistä itsekin asuin. Vaan maailma muuttuu. Nyt olen köyhä ja höntti. (kaksoispiste)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu