Maailmankaikkeuden ikä?

Mikä on maailmalkaikkeuden ikä? Mikä on maailmankaikkeus?

Itse käsitän maailmankaukkeuden siten, että sillä ei periaatteessa ole mitään tekemistä tämän maailman kanssa jossa elämme -tai väärin: elämme osassa maailmankaukkeutta. Olemme siis osa maailmankaukkaeutta, mutta hyvin pieni osa.

Maailmaenkaukkeus on syntynyt, niin koska? TV-sarja Kosmos väittää iäksi nykyisin 13,8 miljardia vuotta. Ei siitä ole kovinkaan pitkään kun iäksi väitettiin 13,7 miljardia vuotta.-

Tällä hetkellä, siis juuri NYT, oletetaan, että maailmankaikkeuden ikä on 13,8 miljardia vuotta – onko asia niin?

Lähempänä oikeaa lienee ”väärä totuus”, eli 13,8 miljardia vuotta. Kun minä synnyin niin fakta oli: 13,7 Mdrvt.

Ei kai kukaan kuvittele, että maailmankaikkeus laajenisi vain yhteen suuntaan, entä luuletko sinä, että me ihmiset olisimme onnistuneet tutkimaan vain juuri tuota oikeaa suuntaa? Kun kaikki laajenee, mietipä millä nopeudella (Einstein) niin mikä tulee vastaan?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu