Mielenterveysongelman hyvä(?)hoito?

Sairaat toipilaat? (hoitajat kokoomassa 1000 palan palapeliä)

Naispotilas: ”Eiks me voitais jo lähtee menee, kohta on täs kaks tuntii istuttu?” – RAAKA TOTUUS, ja varmasti se on osasyy siihen, että harkitsen itsemurhaa – onko? Tottakai se on osasyy – meitä ”hulluja” ei osata hoitaa. Vai onko kysymys siitä, että meitä ei haluta hoitaa?

En tiedä syitä kaikkien ongelmiin. Itselleni ei tulisi mieleenkään ajaa autolla päin toista, vaikka haluaisinkin kuolla, ja totta se on: haluan kuolla – ei – – – väärin: en näe tulevaisuudessa minkäänlaista toivoa. Olen onneton. Harmi? Vai HYVÄ! Pääsevätpä minusta eroon! Kuolen kyllä, hiljaa, itsekseni, myrkytän itseni, vuoden kuluttua – noin… (syyn tiedätte).

Pääsevät minusta eroon siis, ja itsemurhatilastot ”kaunistuvat”? Olen ihmeellinen ihminen, piti ensin sanoa: mies. Mutta olen molempia: olen kirjoittanut; Tinkimiehen Rakkauskirjan, ja olen päättänyt, että kun kuolen niin sen jälkeen tulee ilmi asioita joita moni ”häpeää”(?). Mutta yhtä minä rakastan: totuutta!

Niin – tuo ensimmäinen kuva… ote videolta jonka eräänä päivänä ollessani päiväsairaalan potilaana kuvasin. Olin potilaana kaksi viikkoa. Pääosin hoitajat (kuvassa) siinä ajassa tuon palapelin kasasivat. En osallistunut. Joku osallistui. Minua ”hoidettiin” tuona aikana siten, että ”       ”en siitä voi enempää kertoa, en osaa, en huomannut hoitoa?

 

* * *

 

Tulossa on: Tinkimiehen jatko-aika. Sitä en vielä saanut julkaistua koska kuntantaja totesi: liikaa…

Lopuksi: Tinkimiehen loppu-aika… Ehkä vain netissä, kuolemani jälkeen. Katsotaan!(?)

Loppu-aika kirjassa tarkempaa kertomusta siitä mitä ”teimme” sairaalassa”. 

 

KIITOS, Olen Ju-hani

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu