30.03.2020 kirjoitin, Esko Ahoa kompaten…

TV1:n koronaohjelmassa 30.3. muuan satunnainen matkailija kommentoi, että häntä ei haittaa vaikka ei nyt pääsekään matkustamaan. ”Mieluummin matkustamme vähemmän kuin vaarannamme rakkaamme”, hän kommentoi. Hyvä – mutta kuinka pitkälle ajatus kantaa?
Esko Ahoa haastateltiin MTV3:n viiden jälkeen -ohjelmassa. Aho totesi mm.: ”Emme palaa entiseen, tulemme johonkin aivan uuteen.” siis koronaepidemian jälkeen. Mitä on tuo uusi? Mitä koronaepidemia meille opettaa?
Onko niin, että epidemian mentyä yhteiskunta oikeasti muuttuu? Matkustaako satunnainen matkailija sen jälkeen vähemmän? Onko ilma kaupungeissa sen jälkeen puhtaampaa kuin mitä se on mm. autoliikenteestä johtuen ollut? Ovatko koululaiset ehkä etäopetuksessa päivän joka viikko? => liikenne vähenee.
Varautuuko Suomi seuraavaan epidemiaan ennalta paremmin? Entä kotitaloudet? Ovatko kaupat seuraavan epidemian tullessa jälleen täynnä WC-paperin hamstraajia? Toimiiko tiedotus ensi kerralla paremmin, vai alkaako se THL:n höpö höpö ohjeilla kuten kävi nyt?
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu