50000 rokote-annosta viikossa, kunnes helmikuu

Tammikuun ajan Suomeen saadaan ehkä vain 50000 koronarokoteannosta viikossa. Mikäli jatketaan rokotuksia nykymalliin niin tammikuun loppuun mennessä on rokotettu reilut 100000 suomalaista.

Mahdollista olisi rokottaa tammikuussa tuplamäärä jos luotettaisiin siihen, että lisää rokotteita saadaan.

Jossain vaiheessa, viimeistään helmikuussa rokotteita aletaan saada enemmän; 200000 – 250000 viikossa. Tuonkin jälkeen rokotemäärät kesän tullen nousevat. Nykysysteemillä viimeisetkin rokotteen haluavat saadaan rokotetuiksi syys-lokakuussa.

Onneksi on kuitenkin niin, että koronavirus ei viihdy kovin hyvin kesän lämmössä. Pienenä pelkona kuitenkin, että virus muuntuu sietämään lämpöä paremmin. Varmaa ei ole sekään tehoaako nykyinen rokote kolmannen aallon koronavirukseen vuonna 2022.

Totta: suojautumista kaikin tavoin on syytä jatka, etenkin riskiryhmiin kuuluvien – ikuisesti!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu