5G:n todelliset VAARAT

Mikä on 5G:n ja koronan yhteys?
(”claim that the coronavirus outbreak could be linked to 5G cellphone towers installed near Wuhan in 2019.”)

Miten mikroaaltouuni keksittiin?
(”Aikoinaanhan ensimmäiset tutkat,nekin toimivat mikroaalloilla,olivat liian voimakkaita ja linnut tosiaan kypsyivät kesken lennon.”)

Mikroaaltouunissa oleva magnetroni synnyttää mikroaaltoja eli sähkömagneettista säteilyä, jonka taajuus on yleensä 2,45 GHz. Mikroaaltouunin toiminta perustuu dielektriseen kuumennukseen. Toimiakseen mikroaaltouuni edellyttää ainetta, joka sisältää polaarisia molekyylejä.”

5G-verkko käyttää taajuusalueita: 3,5 GHz, 700 MHz ja 30 GHz.

Olisiko mahdollista kehittää mikroaaltouuni joka käyttäisi 3.5 GHz:n taajuusaluetta? Lämmittääkö tuo taajuus soluja?

HYÖNTEISET

On väitetty, että 5G olisi osasyy hyöteisten määrän vähenemiseen. Voisiko olla, että kun hyönteinen kulkeutuu (esim. lentäen) liian lähelle 5G -verkon antennia niin se kypsyy kuten linnut aikoinaan kun lensivät kohtia ensimmäisiä tutkia? (Miten mikroaaltouuni keksittiin?)

Muurahaisia voi nyt elokuussa vielä löytää. Etsipä niitä pari ja laita mikroon ja mikro päälle minuutiksi, tai vesilasin kanssa pidemmäksi aikaan, mitä tapahtuu muurahaisille mikroaaltosäteilyssä? Reagoivatko hyönteiset 5G taajuuksiin samalla tavalla? (hämmästyitkö?)

5G ja virukset!

On esitetty teorioita, että 5G olisi jotenkin vaikuttanut koronaviruksen syntyyn. Voisiko niin olla?
Ensimmäiset koronavirukset menestyivät hyvin kylmässä ja kuolivat lämpimässä. Delta-variantti sietää lämpöä paremmin. Mutta säilyisikö delta hengissä mikrossa? Miten sille käy saunan lämmössä? Kestävätkö virukset säteilyä kuten ihmiset, vai kestävätkö ne säteilyä ihmistä paremmin?

5G Danger?

”People can be infected with both flu and the virus that causes COVID-19 at the same time and have symptoms of both influenza and COVID-19.”
Ihmisellä voi olla samaan aikaan sekä normaali flunssa että korona-infektio. Kummallakin taudilla oireet ovat suurelta osin samanlaiset.

https://www.cdc.gov/flu/symptoms/flu-vs-covid19.htm

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu