Anteeksi vaan; kaikki me teemme virheitä. Mitä voi tehdä virheen jälkeen?
Aiemmin tänään kirjoitin otsikolla: Anteeksi!
Kun tiedostaa tehneensä virheen, toimineensa väärin, niin fiksu ihminen pyytää anteeksi. Joku saattaa joskus tyytyä vain pahoittelemaan.
Anteeksipyynnön merkitys on olematon ellei anteeksipyytäjä kykene mieltämään miten hän on toiminut väärin. Miten hänen olisi pitänyt toimia. Tuo pitää tietää, jotta ei toista virhettään.
UUDEN SUOMEN UUSI BLOGIALUSTA
Tämän uuden blogialustan kehitystyö ei ole mennyt täysin putkeen. Ohjelmoijat eivät liene blogisteja?
Yhtä ”epäkohtaa” tänään jo kommentoin. Eli kirjoitusta voi tykätä: sydän. Miten suosittelen lukemaan ilman tykkäämistä?
Valitettavasti kommenttien numerointi on sellainen kuin on. Eikä nimi-tägiä voi käyttää. Jos olisi käytetty yksi muuttuja ohjelmassa enemmän niin ongelmaa ei olisi. Itse asiassa olisi riittänyt se, että kommentin numeromuuttuja olisi tehty kaksiulotteiseksi.
Ennen uudistusta toki kyseltiin, että mitä uudelta alustalta toivottaisiin. Toiveita myös esitettiin. Hyvin vähän niitä toteutettiin.
Paikallaan olisi ollut ajaa vanhan alustan rinnalla jonkin aikaa beta-versiota uudesta. Miksi niin ei tehty? Vai tehtiinkö?
Alustan kehitystyössä olisi tarvinnut olla mukana koodariblogisteja. Lopputulos olisi ollut varmasti parempi. Ehkä seuraava…
Ainakin voi tehdä uuden virheen, kuten useimmat tekevätkin.
Onko virhe toivottaa hyvää joulua, jos kaikki eivät halua joulua viettää?
Olisiko parempi toivottaa: Hyvää Joulun Aikaa? Se kai sentään on jokaisella.
Ilmoita asiaton viesti
Jopa laulaminen voi olla virhe:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/834abe2e-6203-48de-be7b-9079f96c85bf
Ilmoita asiaton viesti
Laulaminen usein onkin virhe, mutta harjoitelleen kuoron osalta minun on sitä sellaiseksi vaikea kuvitella. Yleensä pystyvät pitämään jonkinlaisen tason kuitenkin eivätkä mölise keskellä yötä kerrostaloissa.
Ilmoita asiaton viesti
US:n ylläpidon toiminta…
Tuolloin kun uusi blogialusta otettiin käyttöön niin olin kirjoituskiellossa. En silloin voinut asiaa kommentoida. Luin kuitenkin käyttäjien narinaa mm. juurikin tuosta kommenttien numeroinnista.
Ellen väärin muista niin MARKKU HUUSKO totesi, että se on nyt näin tehty eikä muuksi muutu. Eli tyyliin: kun tulin sanoneeksi.
Olisiko ollut vaihtoehtoa? Vaikkapa: tutkitaan mitä asialle voitaisiin tehdä. Mutta ei siis tutkittu. Miksikö ei? No kun joku ”tuli sanoneeksi”.
Ei tässä voi muuta kuin kehua…
Ilmoita asiaton viesti
Ensimmäisen virheen peittämiseksi toisen virheen ja sitten kolmannen ……
Ilmoita asiaton viesti