Anteeksi vaan; kaikki me teemme virheitä. Mitä voi tehdä virheen jälkeen?

Aiemmin tänään kirjoitin otsikolla: Anteeksi!

Kun tiedostaa tehneensä virheen, toimineensa väärin, niin fiksu ihminen pyytää anteeksi. Joku saattaa joskus tyytyä vain pahoittelemaan.

Anteeksipyynnön merkitys on olematon ellei anteeksipyytäjä kykene mieltämään miten hän on toiminut väärin. Miten hänen olisi pitänyt toimia. Tuo pitää tietää, jotta ei toista virhettään.

UUDEN SUOMEN UUSI BLOGIALUSTA

Tämän uuden blogialustan kehitystyö ei ole mennyt täysin putkeen. Ohjelmoijat eivät liene blogisteja?

Yhtä ”epäkohtaa” tänään jo kommentoin. Eli kirjoitusta voi tykätä: sydän. Miten suosittelen lukemaan ilman tykkäämistä?

Valitettavasti kommenttien numerointi on sellainen kuin on. Eikä nimi-tägiä voi käyttää. Jos olisi käytetty yksi muuttuja ohjelmassa enemmän niin ongelmaa ei olisi. Itse asiassa olisi riittänyt se, että kommentin numeromuuttuja olisi tehty kaksiulotteiseksi.

Ennen uudistusta toki kyseltiin, että mitä uudelta alustalta toivottaisiin. Toiveita myös esitettiin. Hyvin vähän niitä toteutettiin.

Paikallaan olisi ollut ajaa vanhan alustan rinnalla jonkin aikaa beta-versiota uudesta. Miksi niin ei tehty? Vai tehtiinkö?

Alustan kehitystyössä olisi tarvinnut olla mukana koodariblogisteja. Lopputulos olisi ollut varmasti parempi. Ehkä seuraava…

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu