Ari Pesonen nostoissa: noudatetaan Sipilän hallituksen höpö höpö linjaa – onko se mahdollista?

Niinkö nyt ollaan päättämässä? Onko ollut olemassa, ja onko se siis yhä, salainen suunnitelma?

Kaikki suomalaiset lienevät samaa mieltä yhdestä asiasta: al-Holin naisten suhteen on monia eri mielipiteitä – eikö olekin?

Parasta kaikkien mielestä tottakai olisi, että lapset saataisiin Suomeen siten, että molemmat vanhemmat olisivat mukana, jonka jälkeen perhe olisi tyytyväinen, kaikki yhdessä. He jopa eläisivät tyytyväisinä, uusina lestadiolaisina, tai vähintään helluntailaisina, elämänsä ja sukunsa loppuun saakka.

Mutta mikä on totuus, siis mahdollista? En lainkaan epäile, etteikö jopa täysi-ikäiselle pystyttäisi opettamaan empatiaa, ja synergiaa?

Äitini totesi: kaikki me teemme virheitä. Pitääkö se paikkansa? Jos sinut pienestä pitäen opetetaan uskomaan, että juurikin kaikki mitä sinä tai vanhempasi teette on oikein, niin onko se minun vikani, miksi?

No joo, ellei se ole minun vikani, että sinulle on valehdeltu, niin kenen vika se on? Miksi jonkun pitäisi saada uusi mahdollisuus elämään vain siksi, että on luottanut niihin ihmisiin jotka…?

Myönnän: kysymys oli huono 🙁

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu