Asiantuntijat: koronavirus tukahdutettava Suomesta nopeasti

Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että korona pitää tukahduttaa Suomesta nopeasti. Heidän mukaansa se on mahdollista.

Jos päädyttäisiin linjamuutokseen koronan suhteen, niin miten toimittaisiin jatkossa, jotta virus ei palaisi Suomeen jostain muusta maasta?

Asetettaisiinko tulevaisuudessa maahantulevat matkaajat ja kausityöntekijät, kuten tottakai myös rahdinkuljettajat, kahden viikon karanteeniin aina kun tulevat Suomeen?

Vai luotetaanko siihen, että rajoitustoimia ei tarvittaisi kovin pitkään, koska rokote kehitetään, toivon mukaan nopeasti. Entä kun virus muuntuu. Tehoaako rokote myös siihen?

Aivan, jos virus muuntuu niin eipä siihen laumasuojaakaan kehity vaikka kaikki sen aiheuttaman taudin sairastaisivat.

Ehkä parasta olisi, jos kaikki olisimme koko ajan pienessä flunssassa. Flunssan sairastaminen kun tyypillisesti antaa muutaman viikon suojan seuraavaa virustartuntaa vastaan.

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu