Asiantuntijat: koronavirus tukahdutettava Suomesta nopeasti

Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että korona pitää tukahduttaa Suomesta nopeasti. Heidän mukaansa se on mahdollista.

Jos päädyttäisiin linjamuutokseen koronan suhteen, niin miten toimittaisiin jatkossa, jotta virus ei palaisi Suomeen jostain muusta maasta?

Asetettaisiinko tulevaisuudessa maahantulevat matkaajat ja kausityöntekijät, kuten tottakai myös rahdinkuljettajat, kahden viikon karanteeniin aina kun tulevat Suomeen?

Vai luotetaanko siihen, että rajoitustoimia ei tarvittaisi kovin pitkään, koska rokote kehitetään, toivon mukaan nopeasti. Entä kun virus muuntuu. Tehoaako rokote myös siihen?

Aivan, jos virus muuntuu niin eipä siihen laumasuojaakaan kehity vaikka kaikki sen aiheuttaman taudin sairastaisivat.

Ehkä parasta olisi, jos kaikki olisimme koko ajan pienessä flunssassa. Flunssan sairastaminen kun tyypillisesti antaa muutaman viikon suojan seuraavaa virustartuntaa vastaan.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu