Asunnollisten päivä

Asunnottomien yötä vietettiin 17.10.2021.

Päähäni pälkähti kuningasidea! Niinhän se on, että kaikilla niillä, joilla on asunto jossa voi asua ja aikaansa viettää, on syytä olla tyytyväisiä.

Viettäkäämme siis asunnollisten päivää 24.10.2021, sekä myös tulevina vuosina. Mottoni: huomenna kaikki on paremmin.

Itse olen muuten aina asunut kotona, en koskaan esim. kämpässä. Kotiin on aina ollut kiva palata. Kumpa kaikilla olisi koti. Koti jossa voisi tyytyväisenä elää ja olla.

Viettäkäämme siis asunnollisten päivää 24.10. Me joilla on asunto 24 tuntia vuorokaudessa. Se on täyden kympin juttu! Ei sitä silti ole suurena tapahtumana syytä juhlia, vaan yksin tai pienellä porukalla, omassa kodissa.

Ehdotankin, että kaikki asunnolliset 24.10. juhlistavat asunnollisuuttaan ja ajatuksissaan tuolloin muistavat asunnottomia. Olisiko sopiva hetki yhteisille ajatuksille kello 13:07?

Luku 13 on epäonnen luku, eikö asunnottomuus olekin epäonnea? Lukua 7 puolestaan pidetään onnenlukuna. Se kuvastaa asunnollisten syytä tyytyväisyyteen. Yhdessä luvut, tuolla tavalla 13:07 kuvaavat sitä, että asunnottomallakin tulevaisuudessa on asunto. Siihen yhdessä pyrkikäämme!

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu