Avoin kirjeeni (kysymys) kaikille avoimia kirjeitä kirjoittaville/kirjoittaneille

Huomenta,

Täällä puheenvuorossa näkee aika ajoin avoimia kirjeitä, milloin kenellekin.

Itsekin olen täällä joskus julkaissut avoimen kirjeen. Viimeksi poliisiministerille 30.3.2020.

Vielä en ole saanut kysymykseeni vastausta. Heti kun vastauksen saan, niin tottakai julkaisen sen myös täällä, blogissani. Kommentoitavaksi.

Kiinnostaisi tietää

Minua kiinnostaisi tietää miten muut toimivat avointen kirjeidensä kanssa. Tarkoitan sitä, että itse aina lähetän kirjeeni sähköpostitse sille henkilölle, jolle kysymykseni olen osoittanut. Miten Te muut toimitte? Tottakai liitän myös linkin blogikirjoitukseen.

Esim. Veikko Tarvainen tänään: avoin kirje Sanna Marinille ja muille. Onko hän lähettänyt kirjeensä suoraan pm. Marinille, entä keille muille?

Jos lähetätte kirjeen myös kohteelle,  niin julkaisetteko saamanne vastauksen täällä? Entä sallitteko siihen kommentoinnin?

Toisaalta; kun nimeltä mainiten henkilöä arvostelen, niin pyrin myös hänelle lähettämään kirjoituksestani tiedon. Kuten taannoin mm. Ano Turtiaiselle. Nykyisin suhtaudun Turtiaiseen paljon positiivisemmin.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu