Elämä(ni) kuoleman jälkeen

Tiedän asian paremmin kuin kukaan muu!

Kyllä! Ei ihmisen mieli katoa hänen kuollessaan.

Aleksis Kivi elää yhä!

TOTTA – minä ainakin uskon, TV:sta näkemäni perusteella, että Theresa todellakin kommunikoi tuonpuoleiseen. Mutta pitääkö hänen tuonpuoleisesta saamansa tieto paikkansa? EI PIDÄ – ei ainakaan aina!
Theresa siis kommunikoi ”tuonpuoleiseen”. Aina hän tietää – ihme ja kumma – tietää miten joku henkilö on kuollut. Toinen asia jonka hän aina osaa jälkeenjääneille kertoa on, että kuollut henkilö, olipa hän kuollut miten tahansa, kuoli nopeasti, ei kärsinyt.
Jälkeenjääneitä tottakai lohduttaa kun saavat kuulla, että heille läheinen ihminen ei joutunut kuolinhetkellään kärsimään.

Minne me päädymme?

Päädymme yhteiseen ”arkistoon”. Mahdollisuuksien rajoissa on tulla kuoleman jälkeen vielä jälkeenjääneiden uniin, sekä ihan muuten vaan korviin kuiskimaan – kenen tahansa korviin.

Miten Theresa voi aina kuitenkin tietää niin paljon jonkin kuolleen henkilön entisestä elämästä?

Se johtuu siitä, että kuoleman jälkeen, vaikkemme välttämättä ihan heti, olemme osa henkimaailman kollektiivia. Olemme sitä sen jälkeen kun itse haluamme, kun olemme siihen valmiit. Sen jälkeen jokainen ”sielu” tietää tasan tarkkaan kaiken sen mitä kaikki muutkin tietävät. POIKKEUS: väärää tietoa ei ole!

Ajattelapa itse: jos tietäisit, että jonkun läheinen koki kamalan kuoleman kärsimyksineen, niin kertoisitko surevalla/kaipaavalle omaiselle/läheiselle, että hän koki julman ja ikävän kuoleman, hän kärsi tuntikausia, häntä piinattiin…

Ehkä kuitenkin kertoisit: näin ja kuulin, kaikki tapahtui nopeasti ja kivuttomasta. Ei hän kärsimään joutunut!

 

Happy!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu