Elina Valtonen (kok.) – SUPERKOTITALOUSVÄHENNYS – SuomiAreena 15.7.

Kansanedustaja Elina Valtonen hehkutti SuomiAreenan puheenvuorossaan kokoomuksen erinomaista ideaa Superkotitalousvähennyksestä. Sen avulla vähennystä voisivat kokoomuksen mukaan, tai ainakin Elinan mielestä, käyttää myös pientä eläkettä saavat ihmiset. Se taas lisäisi työllisyyttä.

Kuten tiedätte niin kotitalousvähennys toimii siten, että kotitalousvähennykseen oikeutetun työn teettäjä saa verohelpotuksen.

Suomessa on paljon sen kaltaisia eläkeläisiä kuin minä, mm. kaikki takuueläkettä saavat, että he eivät maksa lainkaan veroa – tulot ovat niin pienet.

Miten tuollainen köyhä pienituloinen henkilö sitten hyötyisi Superkotitalousvähennyksestä – etenkin kun työ pitää maksaa ennen kuin vähennyksen voi saada. Millä rahalla ”kädestä suuhun” elävä köyhä maksaa jollekin siitä, että joku tulee hänen kotiinsa tekemään jotain työtä?

Kun ei veroja maksa niin miten voisi hyötyä em. vähennyksestä? Ehkä ajatus on, että työ teetetään velaksi ja sitten työn teettäjälle maksetaan veronpalautusta vaikkei hän olisikaan veroja maksanut.

Eläköön SUPERKOTITALOUSVÄHENNYS

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu