EN OLE KENOSSA!

Tervehdys,

Arvoisat blogistit – minä olen selityksiä vaativien käsitysteni ja näkemysteni kanssa aina vinossa – en siis olen *)KENOSSA.

Kuten jotkut, ehkä monetkin, muistavat, niin taannoin puutuin Veikkauksen (sekä poliisihallituksen) osaamattomuuteen liittyen KENO-arvontoihin.

Onko poliisihallituksessa ketään joka osaisi ohjelmoida? Miten voidaan auditoida tehtävä josta kukaan ei mitään tiedä
minä lienen PÄTEVÄ rikostutkija, koska olen rikollinen?

NYT! 

(ei voittoja 13.6.2021 jälkeen)

Kenopelin alkamisesta saakka olen saanut voittoina likimain 50% pelaamastani summasta. Hiljattain saatiin hyväksyntä sille, että koodi kelpaa – kuka sen tutki ja tarkasti?

Toki: en lainkaan epäile sitä, etteivätkö oikeuden tuomarit ja esittelijät osaisi ohjelmoida – millä kielellä tahansa – millä kielellä KENO-pelin koodi on ohjelmoitu?

KAS KUMMAA?

Olen siis mennyt puuttumaan KENO-pelin koodaamiseen. Olen vaatinut saada nähdä koodin – mikä olisi kuulemma turvallisuusriski! (lisää huutomerkkejä + ?-merkki)?

Aiempi n. 50% voittoprosenttini kohdallani on nyt yht’äkkiä tippunut alle 10%:iin. Samaan tapaan lukujen 1 ja 2 ilmaantuvuus on vähentynyt merkittävästi – miksi?

 

*) tapa olla.

 


Asiasta aiemmin:

 

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu