Ensisijainen vaihtoehto/ Kari Rajamäki

Tervehdys,

Lähtökohtainen tapani kirjoittaa jollekin ministerille on aloittaa viesti sanalla: tervehdys.

Mielupiteeni on erilainen kuin Kari Rajamäen mielipide, tai voi se siitäkin johtua, että Kari on tyhmä eikä ymmärrä lukemiaan sääntöjä. Jos niin on, että Kari hyvä, et ex poliitikkona omaa ymmärtämisen kykyä, niin pahoittelen.

Tämän hetkinen näkemykseni on kuitenkin, että Kari Rajamäki on yhtä tyhmä kuin Sanna Marin. Mutta tämä on vain minun näkemykseni mikä ei tarkoita että kaikki SDP:n jäsenet, saatikka ministerit, olisivat tyhmiä. Koska he ovat vähintään yhtä järkeviä.

Itse asiassa haluan nyt mainita ex-puhemiehen, kankaanpääläisen papin, joka on hyvä tyyppi. Anssi siis. Kyllä se aikoinaan mieltäni piristi kun puhemiehen erikoisjoulukortin sain.

Olen kummallinen. Pyrin kaikessa yhdenvertaisuuteen. Minulla on siis kaksi vaihtoehtoa: vihreät ja perussuomalaiset.

Miksikö nuo kaksi?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu