Epsilon tulee – oletko valmis?

1. Alpha 2. Beta 3. Gamma 4. Delta 5. Epsilon

Puolitoista vuotta sitten kirjoitin mm. tässä lehdessä, että korona tulee olemaan keskuudessamme aina, influenssan tapaan. Jo nyt ovat lääketieteen asiantuntijat kanssani samaa mieltä. Hyvä!(?) (A-studio 7.7)

Tällä hetkellä pelkäämme lämpimässäkin viihtyvää delta-varianttia. Etenkin pienet lapset kärsivät maskien käytöstä – he eivät maskeja käytä, mutta he eivät näe kanssaihmisten ilmeitä. Mitä siitä seuraa tulevaisuudessa?

Epsilon variantti on tulossa! Nykyrokotteet lakkaavat tepsimästä. Lukkiudummeko koteihimme syömään kotiinkuljetettua ruokaa, vai mitä voimme tehdä?

Tulemmeko tilanteeseen jossa uskallamme elää ”uutta normaalia”, eli kuten elimme v.2019? Kiistämättä se merkitsee joidenkin menehtymistä, mutta: kaikkihan on maksettava…

* * *

Suomessa uskottiin vielä hetki sitten, että 70% suomalaisista on rokotettu kesäkuun 2021 loppuun mennessä. Rokutusten osalta olen näkemyksenäni tyrmännyt tuon kaltaiset kuvitelmat jo tammikuussa – blogikirjoituksissani. Vielä tänäänkään ei rokotekattavuus ole 70%.
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu