EU elpyy – Korona pysyykö?

Eduskunta teki päätöksen jonka mukaan Suomi rahoittaa omalta osaltaan EU:n elpymistä. Olihan Suomen edustaja (Sanna Marin) jo kuukausia sitten käynyt asiasta eduskunnan valtuuttamana neuvottelemassa ja sopimassa. Hän muuten muistaakseni sai Suomelle pikkaisen paremmat tuet kuin mitä alunperin oli EU:ssa ajateltu.


Tässä kummallisessa (lue: tavanomaisessa) kiistassa oli kyse siitä, että kuka mitäkin äänestää ja keneltä jotain jää saamatta. Lopputulos oli kuitenkin kohtuullinen kompromissi – jopa parempi kuin AstraZenegan osatoimitusten päätyminen jätteeksi. Lopputuloksena hyvä on että Suomi hyötyy – mutta miten? (huom. AZ oikeinkirjoitus!)


Jossain määrin minä hämmästelen sitä, että miksi Suomi ei puutu EU:n järjettömään vaatimukseen saada lisää AstraZenegaa, kun nykyisiäkään määriä ei pystytä käyttämään. Kai minä jotenkin väärin ajattelen, koska olen jossain määrin samaa mieltä siitä mitä eräs henkilö totesi:  onneksi muutamia vanhuksia ehdittiin rokottaa ennen kuin kuolivat.
0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu