EU elpyy – Korona pysyykö?

Eduskunta teki päätöksen jonka mukaan Suomi rahoittaa omalta osaltaan EU:n elpymistä. Olihan Suomen edustaja (Sanna Marin) jo kuukausia sitten käynyt asiasta eduskunnan valtuuttamana neuvottelemassa ja sopimassa. Hän muuten muistaakseni sai Suomelle pikkaisen paremmat tuet kuin mitä alunperin oli EU:ssa ajateltu.


Tässä kummallisessa (lue: tavanomaisessa) kiistassa oli kyse siitä, että kuka mitäkin äänestää ja keneltä jotain jää saamatta. Lopputulos oli kuitenkin kohtuullinen kompromissi – jopa parempi kuin AstraZenegan osatoimitusten päätyminen jätteeksi. Lopputuloksena hyvä on että Suomi hyötyy – mutta miten? (huom. AZ oikeinkirjoitus!)


Jossain määrin minä hämmästelen sitä, että miksi Suomi ei puutu EU:n järjettömään vaatimukseen saada lisää AstraZenegaa, kun nykyisiäkään määriä ei pystytä käyttämään. Kai minä jotenkin väärin ajattelen, koska olen jossain määrin samaa mieltä siitä mitä eräs henkilö totesi:  onneksi muutamia vanhuksia ehdittiin rokottaa ennen kuin kuolivat.
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu