Fasisti(?) Jalonen erotetaan perussuomalaisista!

”Perussuomalaisten nuorten Jalonen ei irtisanoudu fasismista: ’Minusta se on oikein hyvä ideologia kannattaa’toteaa Toni Jalonen (ps.) Iltasanomien artikkelin mukaan.

”Fasistiksi itseään kutsunut Toni Jalonen erotetaan perussuomalaisista – Halla-aho ei hyväksy puolueen nuorisojärjestön toimintaa”, otsikoi puolestaan YLE-uutiset.

Millainen ihminen on fasisti – miten määritellään fasismi?

Toni Jalonen itse kertoo mm.: ”– Ajattelen fasismia ennen maailmansotaa, italialaistyyppistä vahvaa kansallisidentiteettiä, että kansa työskentelee yhdessä omaksi hyväkseen. Minusta se on oikein hyvä ideologia kannattaa, vaikka siihen on liitetty negatiivisia merkityksiä.”

Mutta Toni Jalonen siis erotetaan – ensin perussuomalaiset päätti pyytää selvitystä. Kanta kuitenkin jyrkkeni nopeasti. Perussuomalaisten nopea mielenmuutos osoittaa suvaitsevaisuutta jos mikä!

Niinhän se sananlaskunkin mukaan on: ensin hutkitaan, turhaan mitään tutkitaan muistinko oikein?

Lisätty kuva n.19:55

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu