Hellehatuista pakollisia ensi kesänä. Hallituksen uusi suunnitelma: kesä 2021

KESÄ 2021 (autofiktio)

Suomen(?) hallitus valmistelee lakia jonka mukaan kaikilla joiden painoindeksi on yli 30, tai jotka ovat oli 70 vuotiaita, pitäisi auringonpaisteessa ollessaan olla tulevana kesänä, lämpötilan ollessa yli 25C, päässään ns. hellehattu.

Nykyisin tilanne on sellainen, että moni vanhaksi elänyt ylipainoinen sinnittelee kuoleman rajoilla koronaa peläten. Tulevalla asetuksella hallitus pyrkii välttämää sairaaloiden kuormittamista, koska hellehattu estää pellejen auringonpistokset.

Kansalaiset ovat laajasti(?) sitä mieltä, että jos pakkasia yhä on ja joku ”höntti” pyrkii julkiseen kulkuneuvoon ilman maskia niin kuskin pitää raakasti tuumata: maskittomat ansaitsevat paleltumiskuoleman!

Kyllä minäkin höntti olen: menin tuolla joukkovoiman palstalla kertomaan, että ei ketään saa pysäkille paleltumaan jättää, mistä sen tietää vaikka olisi köyhä kääkkä matkalla sairaalaan => minut estettiin: älä höpöjä puhu – pikkaisen tuollaista US:n tyyliä siis. Kun ei muut tykkää faktoista niin ilmiantoja vaan riittävästi – HYVÄ, mutta mikä?

Mutta HYVÄ!

Ensi kesänä maskittomat kulkevat kaikki matkansa muuten kuin julkisilla kulkuneuvoilla (paitsi jos maksaa B-todistuksen).

Osa ihmisistä joutuu muutenkin jumppaamaan, ellei ole sitä HELLEHATTUA => keskipaino laskee – sairaudet vähenevät.

KORONAsta on tullut ja tulee olemaan paljon hyötyä minulle!

 


Tarina oli autofiktio

Minun kelpaa: junailen vain yhtä asemanväliä; https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/juhanivehmaskangas/vr-asetti-maskipakon-maskiton-matkustaja-voidaan-heittaa-junasta-ulos/

Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu