Hemmetin maailma. Suomessa ongelmana: Päivi Räsänen. Lisäksi Kreikkaan pyrkivät pakolaiset! Rikoksia mediassa.

Pitääkö väitetyt rikokset aina tutkia?

Miksi mediassa tehtyjä,  tai ilmi tulleita,  virallisen syytteen alaisia rikoksia ei aleta tutkimaan heti kun niistä mediassa kerrotaan? Miksi viranomaiset (mm. poliisi ja syyttäjä) ryhtyvät toimenpiteisiin vasta kun (lue: jos) joku kansalainen tekee rikosilmoituksen?

Parhaillaan on joidenkin väitteiden mukaan käynnissä Päivi Räsäseen kohdistuva ajojahti, vaino. (kuva alla)

Tuollaista siis aiheesta asiantuntemuksella Facebookissa.

Nyt totean mm.: ”Minun näkemykseni on, kuten mielestäni oikeusvaltioon kuuluu, että jos jokin teko ei ole rikos kun teko tehdään niin ei siitä voida myöhemmän säädännön nojalla rangaista.””Mielestäni ei voida myöskään vaatia, että jokin nettiin aikoinaan laitettu tuolloin laillinen julkaisu myöhemmin pitäisi poistaa sen vuoksi, että lainsäädäntö on muuttunut.”

Pakolaisia Turkista Kreikkaan – miksi?

Suomessa on voimassa Suomen laki. Lisäksi Suomi on sitoutunut noudattamaan useita kansainvälisiä sopimuksia.

Mielestäni: ”Oikeusvaltion pitää noudattaa sitoumuksiaan (kansainvälisiä sopimuksia).

Jos sopimukset ovat jääneet ajasta jälkeen niin oikea tapa ei ole rikkoa sopimuksia, vaan pohtia miten niitä pitäisi muuttaa, ja pyrkiä sitten saamaan sopimuksiin tarpeelliset muutokset (riittävän nopeasti).

Sama mielestäni pätee niin kansallisesti kuin ylikansallisesti. Erityisen tärkeää on, että viranomainen toimii aina lain mukaisesti.”

En tiedä sitten, että onko presidentti Niinistö kanssani täysin eri linjoolla. Aiemminhan hän oli minua ja Martin Scheiniä vastaan – jos siis oikein ymmärsin hänen kantansa erääseen asiaan taannoin.

PÄINVASTOIN

Mitä jos tilanne olisi päinvastainen? Jos kansainvälinen sopimus sanoisi: mitä ikinä tapahtuukaan niin rajat on pidettävä kiinni. Niin ikään suomalaisiakaan ei siis saisi päästää Suomesta pois.
Tottakai tuollaista käytäntöä noudatettaisiin, kun niin olisi kerran sovittu!

Rikoksia mediassa, jatkuu…

Mediassa: lehdet, TV, radio, tulee aika ajoin ilmi yleisen syytteen alaisia rikoksia – miten on mahdollista, että minä ne huomaan mutta viranomaiset eivät. Kyllä Suomeen pitäisi saada joku virallinen mediatutkija joka nostaisi yleisesti kerrotut rikokset aina tutkintaan vaikka ihmiset ja rikosten kohteetkaan eivät aina ymmärtäisi, että kyseessä on rikos.

Väitän: rikoksia joista medioissa kerrotaan, ja jotka ovat yleisen syytteen alaisia, tapahtuu Suomessa paljon.

Kokonaan eri asia on se, että monet viranomaiset tekevät usien laittomia päätöksiä (virkarikoksia?).
Viranomainen on käytännössä monijäseninen toimielin, jolloin rikoksia tekevät siis toimielimen jäsenet.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu