Huonot lääkärit (ja hoitajat) – mistä niitä löytää?

Ari Liimatainen kirjoitti saamastaan hyvästä hoidosta. Mikään ihme ei liene se, että minä kirjoitusta ensimmäisenä kommentoin. Kirjoitus olio kokonaisuutena hyvä ja asiallinen – erinomainen. Minä kiinnitin kommentissani huomiota lähinnä Liimataisen viimeiseen mainintaan koskien hoitajien palkkoja.

HUONOT LÄÄKÄRIT

Monesti olen kuullut kuinka ihmiset puhuvat, etenkin juuri lääkäreistä perusterveydenhoidossa, että ”se ja se” lääkäri on huono, joten sille en koskaan mene.

Minulla on käynytkin ihme tuuri. En ole koskaan onnistunut törmäämään huonoon lääkäriin. Päinvastoin, olen aina kokenut, että minua hoitaneet lääkärit ovat olleet hyviä. Nyt tuli mieleeni, että Poikkeus vahvistaa säännön – mutta olenkin ”hullu alkoholisti.”

Sama pätee lähtökohtaisesti kaikkiin. Kyllä hoitohenkilökunta on aina ollut ainakin mukavaa ja ystävällistä. Eräässä terveyskeskuksessa oli kuitenkin joskus, laboratoriossa, henkilö joka ei todellakaan osannut ottaa verikoetta. Tuon tiesi moni. Toivottavasti hän nykyisin on eri tehtävissä, tai ehkä jo eläkkeellä.

Tuo yksittäinen verikokeiden ottaja oli siis HUONO. Hänen vuokseen jouduin aikoinaan kuljettamaan pientä lastani verikokeissa toisessa labrassa 30 kilometrin päässä, kun tuohon lähimpään oli kävelymatka.

Mutta kyllä se lähtökohtaisesti on niin, että Suomessa saa hyvää hoitoa, henkilökunta terveydenhoidon toimipisteissä on ystävällistä ja mukavaa siistijästä lääkäriin. Hyvä Suomi!

 

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu