HUS – korona – tehohoito – ”palturi”

HUS aikoo avata lisää tehohoitopaikkoja – klik.

Yle: HUS avaamassa lisää koronan tehohoitopaikkoja

Vielä alkuvuodesta ongelmana oli puute osaavasta henkilökunnasta: Erikoissairaanhoidossa vaativan tehohoidon osaajista on huutava pula eikä tehohoidon osaajaksi perehdytä hetkessä.

Onko nyt honattu se mitä totesin blogissani 29.10.2021: ”Latviassa on tehohoidon osaajia merkittävissä määrin, niin jos Suomessa tulee tilanne, että tehohoitokapasiteetti uhkaa hoitajapulan vuoksi loppua, tai joidenkin hoitoja joudutaan siitä syystä siirtämään, niin olisiko siinä mitään ajatusta, että Suomeen palkattaisiin tehohoidon henkilöstöä Latvian kaltaisista maista?”

 

Kyllä!

Ainakin minun luottamustani HUS:n tiedottamiseen, kuten muuhunkin koronatiedottamiseen lisää tällainen toiminta, jossa jotenkin vaan ”onnistutaan”! Hyvä kun homma toimii.

 

(9.11)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu