Hyvä ja hyväksyttävä syy kiusaamiseen

Mikä olisi hyvä ja hyväksyttävä syy kiusata jotakuta?

  • henkisesti
  • fyysisesti

Onko mahdollista kiusata nostamalla oikeusjuttuja?

”Se sattui kuudennella luokalla. Koululaiset olivat uimahallissa, kun rinnakkaisluokan poika pussasi Tapio Huuskaa yhtäkkiä. Nykyään Cristal Snow´na tunnettu Tapio säikähti ja tinttasi poikaa kuonoon.”

Harhaluuloisuus ja

KIUSATA voi todella monella tavalla. Ikävintä hetkellisesti lienee fyysinen väkivalta, jos vain vammat paranevat. Henkisten vammojen paranemiseen ei aina ihmisikä riitä. Seurauksena voi olla jopa uhrin…

Kirjeiden lähettämisestä lähestymiskielto

Tuollainen lähestymiskielto on todellakin määrätty Suomessa, käräjäoikeudessa, vaikka kirjeissä ei ollut mitään uhkaavaa, vaan pari kysymystä. Sekä tottakai rakkaudentunnustuksia. Eikö tuollainen voisi pikemminkin olla kotirauhan häirintää – riippuen siitä, että kuinka usien kirjeitä luukusta kolahtelee, ja onko lähettämistä yritetty kieltää? Voiko kirjeiden lähettäminen olla kiusaamista? (tottakai voi, kuten myös rikos!).

Voiko aiheettoman rikosilmoituksen tekemisen oikeuttaa menneisyyden trauma? Onko lieventävää jos ilmoituksen tekijä on ”hullu”?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu