Ilmastohömpötys pidentää ihmisten elämää

CO2-päästöjen vähentäminen johtaa keskimääräisen eliniän pitenemiseen. Ilmastohömpötyksestä on siis tuossa mielessä hyötyä samaan tapaan kuin riskiryhmien rokottamisesta koronaa vastaan.

Elinikä tulee pidentymään koska CO2-päästöjen vähentäminen, siirtyminen mm. erittäin vähäpäästöisiin sähköautoihin, merkitsee myös sitä, että karsinogeenistenkin pienhiukkasten määrä kaupunki-ilmassa vähenee.

Etenkin astmaatikot, kuten myös muut hengitysongelmaiset (mm. keuhkoahtauma), ottavat varmasti kiitollisina vastaan hiukkasmäärien vähenemisen.

Onpa CO2-päästöjen vähentämisellä sitten merkitystä ilmastonmuutokseen eli ei, niin joka tapauksessa siitä on ihmisille hyötyä: vanhukset ovat tulevaisuudessa sekä vanhempia että terveempiä. Ehkä jopa syöpien määrä kääntyy laskuun, ellei sitten kehitetä uusia keinoja saada elimistöön haitallisia karsinogeenejä.

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu