Ilmastohömpötys pidentää ihmisten elämää

CO2-päästöjen vähentäminen johtaa keskimääräisen eliniän pitenemiseen. Ilmastohömpötyksestä on siis tuossa mielessä hyötyä samaan tapaan kuin riskiryhmien rokottamisesta koronaa vastaan.

Elinikä tulee pidentymään koska CO2-päästöjen vähentäminen, siirtyminen mm. erittäin vähäpäästöisiin sähköautoihin, merkitsee myös sitä, että karsinogeenistenkin pienhiukkasten määrä kaupunki-ilmassa vähenee.

Etenkin astmaatikot, kuten myös muut hengitysongelmaiset (mm. keuhkoahtauma), ottavat varmasti kiitollisina vastaan hiukkasmäärien vähenemisen.

Onpa CO2-päästöjen vähentämisellä sitten merkitystä ilmastonmuutokseen eli ei, niin joka tapauksessa siitä on ihmisille hyötyä: vanhukset ovat tulevaisuudessa sekä vanhempia että terveempiä. Ehkä jopa syöpien määrä kääntyy laskuun, ellei sitten kehitetä uusia keinoja saada elimistöön haitallisia karsinogeenejä.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu