Ilmastohömpötys pidentää ihmisten elämää

CO2-päästöjen vähentäminen johtaa keskimääräisen eliniän pitenemiseen. Ilmastohömpötyksestä on siis tuossa mielessä hyötyä samaan tapaan kuin riskiryhmien rokottamisesta koronaa vastaan.

Elinikä tulee pidentymään koska CO2-päästöjen vähentäminen, siirtyminen mm. erittäin vähäpäästöisiin sähköautoihin, merkitsee myös sitä, että karsinogeenistenkin pienhiukkasten määrä kaupunki-ilmassa vähenee.

Etenkin astmaatikot, kuten myös muut hengitysongelmaiset (mm. keuhkoahtauma), ottavat varmasti kiitollisina vastaan hiukkasmäärien vähenemisen.

Onpa CO2-päästöjen vähentämisellä sitten merkitystä ilmastonmuutokseen eli ei, niin joka tapauksessa siitä on ihmisille hyötyä: vanhukset ovat tulevaisuudessa sekä vanhempia että terveempiä. Ehkä jopa syöpien määrä kääntyy laskuun, ellei sitten kehitetä uusia keinoja saada elimistöön haitallisia karsinogeenejä.

0
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja. Entinen heikompien auttaja, siitä kiitos Sonjalle.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu