Kansanedustaja Pia Lohikoski. (Kertaus on opintojen äiti)

Tervehdys edustaja Lohikoski,

Blogiasi ei saa kommentoida. Ymmärrän sen, voisi tulla ikävää kritiikkiä.

Jotenkin pidän kummallisena sitä, että olet kansanedustaja. Haet näkyvyyttä täälläkin. Et kuitenkaan halua tietää blogistien mielipiteitä. Miksi et?

Sinussa ei ole inhimillisyyttä vastaamaan pariin kysymykseen. Ovatko kysymykset liian vaikeita. Eikö ainakin aihealue ole lähellä juuri Sinun agendaasi?

9.4.2020 lähetin sinulle sähköpostiisi seuraavan viestin:

Hei,

Et salli blogiisi kommentointia, joten kysäisempä tässä 😊
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/pialohikoski/vuokria-laskettava-ja-haadot-jaadytettava-koronaepidemian-ajaksi/
Minua kiinnostaisi tietää, että jos yritys on vuokralla yksityishenkilöllä, jolla itselläkin on asumiskuluja, ehkä jopa vuokraa, eikä hänellä ole muita tuloja, niin tarkoittaako se, että jos hän ei saa tarpeeksi tuloja elantoonsa vuokrista sitten sitä, että hänen pitää sijoitusasuntonsa myydä?

Käsitätkö tämän: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/juhanivehmaskangas/pk-sektorin-yrityksia-uhkaavat-korona-konkurssit-ely-tuen-ehdoista-johtuen/
”Mutta mikä on tilanne niillä yrittäjillä joiden vuokranantaja on pienehkö, ehkä yksityinen taho, jonka tuloina ovat vain vuokratulot, ja maksettavina mm. vastikkeet. Millä resursseilla tuollainen vuokranantaja alentaa perimiään vuokriaan.”

Terveisin,

Juhani Vehmaskangas
http://www.vehmaskangas.fi


 

Anonyymi PALAUTE – Klik! 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu