?

Elämme mielenkiintoisia aikoja!

Minä olen kiltti ja rauhallinen mies. En ole missään määrin väkivaltainen. Joskus kyllä joitain viranomaistoimijoita saatan uhkailla, mutta uhkailuni ovat laillisia. Yksittäisiä tavallisia kansalaisia en uhkaile koskaan, enkä ole koskaan uhkaillut. Olen minä: kiltti ja rauhallinen mies.

Saatan kyllä yksittäiselle virkamiehelle tai viranhaltijalle todeta, että jos toimit väärin niin ”tulet kärsimään” – tuo toteamus pitää yleensä osata lukea rivien välistä… kunnes sen saa kohdehenkilö tietoonsa tutkinnan osana.

Puhuminen

Asia kuin asia pitäisi aina pyrkiä hoitamaan puhumalla, keskustelemalla ASIALLISESTI. Asiat hoidetaan puhumalla – tuo voisi olla mottoni, ellei mottoni olisi: huomenna kaikki on paremmin. Hiljattain esitin kommentin: tulevaisuudessa Suomi on oikeusvaltio. Luotan siihen, muutoksen on pakko tapahtua!

Millainen ihminen kieltäytyy keskustelemasta ongelmista? Ehkä joku jolla on päässä vikaa, mutta ei kukaan normaali tervejärkinen, eihän?

 

 

(FIN 7.13. US 13.7.)

bty
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu