Kiina kärsii koronaviruksesta kauan

Korona sai alkunsa Kiinassa vuoden 2019 loppupuolella. Sitten korona levisi maailmanlaajuiseksi ongelmaksi. Monet toimialat eri maissa lamaantuivat, elleivät täysin, niin ainakin pahasti.

Suojaimista, ja käsidesistä, tuli huutava pula. Käsidesin valmistusta pystyttiin ainakin Suomessa lisäämään melko nopeasti. Suojainten osalta oltiin hankalammissa tilanteessa. Suojaimia tilattiin kyseenalaisilta toimijoilta tunnetuin seurauksin.

Nyt olemme jo saaneet uutisia siitä, että Suomessa aletaan valmistaa maskeja ja hengityssuojaimia. Yrittäjien mukaan sekä käsidesin, että muiden suojainten ja tarvikkeiden valmistusta on tarkoitus jatkaa myös epidemian jälkeen.

Suomessa tuotanto vaatii, ollakseen kannattavaa, täysautomaatiota. Kiinassa tuotanto pohjautuu yleensä semiautomaattisiin linjoihin. Täysautomaatio on Suomen kaltaisissa maissa välttämätöntä,  jotta hinta saadaan kohtuulliseksi.

Kiina tuleekin kärsimään pitkään siitä, että koronan myötä monissa maissa on ryhdytty nyt valmistamaan tuotteita, joita tähän saakka on tuotu edullisen työvoiman Kiinasta.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu