Kolmas maailmansota on käynnissä. Suomikin on sodassa. Vihollisen nimi on korona, entä Trump?

KORONA

Kyllä. Tilanne on otsikoimani mukainen. Muutama vuosikymmen sitten käytiin toisenlaista sotaa. Kaikki kynnelle kykenevät miehet siihen sotaan osallistuivat, henkensä kaupalla. Heille ei tullut mieleen kysellä kovin suuria palkankorotuksia.

Totta, kyllä naisetkin tuolloin osuutensa tekivät. He mm. tekivät töitä tehtaissa, koska miehet olivat rintamalla.

Nyt koko maailma käy taistelua koronan voitamiseksi. Paitsi Trumppi klumppi, joka lopetti USA:n maksut WHO:lle. Suomi sen sijaan päätti maksaa WHO:lle tänä vuonna lisää, kuten kuulemma moni muukin EU-maa aikoo tehdä. Hyvä!

Ovatko naiset, ja miespuoliset hoitajat, oikealla asialla kun vaativat suuria palkankorotuksia? En osaa sanoa. Minulla ei ole asiaan selvää mielipidettä. Pidän kuitenkin selvänä, että monessa muussakin ammatissa on tartuntariski, kuten: kaupan kassa, taksikuski, kauppakeskusksen siistijä, bussikuski, konduktööri, jne. (omin suojavarustein). Unohtaa ei sovi koronatestejä tekeviä laborantteja, eikä testivälineiden puhdistuksesta huolehtivia välinehuoltajia. Jos laitosasentaja, tai sähkömies, vaihtaa koronapotilaan huoneen valaisimen polttimon, niin saako hän vaarallisen työn lisää?

TRUMP

Trump aina onnistuu… hämmästyttämään, kummastuttamaan… empaattisia ihmisiä. Hän itse lienee antipaattinen. Kyllä Trumpin päähän pitäisi takoa, ei rautanaulaa, vaan järkeä. Kykyä ymmärtää muitakin kuin toista persoonaansa.

Miten se onnistuisi. Miten estää ainakin se, että Trump ei jatka USA:n presidenttinä toista kautta?

Kaikkien muiden maiden pitää ryhtyä aktiivisiin toimiin, jotta Trumpin äänestämistä harkitsevat ymmärtävät, että USA jää yksin jos Trump johdossa jatkaa. Peli on raakaa Ranualla, ehkä jossain muuallakin. Sieltä pitää nyt ottaa oppia. USA:ta on kiusattava, jätettävä joukon ulkopuolelle, yksin, jotta maan johtajaksi saadaan ihminen, joka osaa ajatella muutakin kuin ”itseään”.


BREXIT

Miten Iso-Britannian brexit etenee?


”Huomenna/Tulevaisuudessa kaikki on paremmin!”

Anonyymi PALAUTE, klik!

Fakta vai Fiktio: Sienisokeri vaikuttaa joihinkin ihmisiin kuten laktoosi niihin joilla on laktoosi-intoleranssi.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu