Korona-ajan ihmeitä

Tämä kirjoitukseni perustuu siihen mitä itse muistan ja miten olen monet jutut mieltänyt.

Kun korona alkoi niin virus tarttui vain lähikontaktissa jonka piti kestää vähintään 15 minuuttia. Maskista ei ollut hyötyä lainkaan.

Tilanne on muuttunut paljon. Virus elää monilla pinnoilla useita päiviä. Kahden metrin turvavälejä täytyy pitää. Maskipakko on tulossa.

Kun rokotetta alettiin saada niin tehoste piti piikittää 3-4 viikon kuluttua. Puolet rokotteista säästettiin rokotettujen tehosteiksi.

Nyt on ymmärretty, että tehoste voi olla myöhemmin maahan saapunutta erää. Tehoste annetaan vasta 12 viikon kuluttua. Hyvin toimii!

AstraZenegan rokotetta ei aluksi annettu lainkaan vanhuksille, koska sen teho oli heillä niin huono, jopa mitätön.

Rokote on ”muuntunut” mistä johtuen juuri samaa AstraZenegan rokotetta annetaan nykyisin vain 65-vuotta täyttäneille.

Hyvin on siis mennyt!(?) Nyt on jo alettua miettiä sitäkin, että missä järjestyksessä eri ryhmiä rokotetaan. Sitäkin mietitään, että kohdistetaanko rokotuksia alueille joilla tautia esiintyy.

Maskipula paljastui. Huoltovarmuutta ei ollutkaan. Siitä seurasi poliisitutkinta, mutta saatiin myös Suomeen maskitehtaita. Nyt noiden tehtaiden toiminnan lopettamista harkitaan.

Ongelmia on matkan varrella ollut mm. sen suhteen ketkä ja miten saavat maahan tulla. Tuokin asia alkaa jo nyt olla kunnossa!

Erinomaista!

Suomi on VALTIO.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu