Korona- ei SAATANA?

Totta. Kirosin otsikossa, ja isolla- saanko taas kirjoituskiellon?

Kiroamiseen oli syy:

”Koronarokotuksilla pyritään Suomessa ensisijaisesti estämään koronaviruksen aiheuttamaa tautitaakkaa eli vakavia tautitapauksia, ennenaikaisia kuolemia ja elinvuosien menetystä sekä ylläpitämään terveydenhuollon kantokykyä. ”

Katsokaa ja pohtikaa mitä totesin aiemmin: minä olen valmis kuolemaan jotta lapseni pysyvät hengissä – miten kävi kun tuon totesin: kirjoituskielto: ”itsemurhaaja”(ko)?

PITÄÄ HUOMATA?

Miksi Suomessa rokotetaan kuoleman kynnyksellä olevia vanhuksia?

Itselläni, kuten myös äidilläni (83v.) on ns. hoitotahto, jonka kuka tahansa voi kirjata omakanta.fi -palveluun. Äidilläni, kuten minullakin, on elvytyskielto – onko se PAHA?

HÄMMÄSTELEN?

Kyllä minä olen hämmästynyt: PK-seudulla eräs 101-vuotias otti rokotteen – hän ei antanut sitä 70-v. lapselleen. Oliko hän itsekäs, tyytyväinen, vai sekä että?

Mitä 100-vuotias muuta kykenee tekemään kuin olemaan hoidettavana? Entä minä? Olenhan sentään ”perushullu professori”, kuten jotkut saattavat tietää = (pähkähullu)?

 

EI OLE NÄYTTÖÄ – siihen me luotamme!

Kysymys kuuluu: suojaammeko minut vai äitini? Joku höntti asettaisi lapset etusijalle – miksi?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu