Korona- ei SAATANA?

Totta. Kirosin otsikossa, ja isolla- saanko taas kirjoituskiellon?

Kiroamiseen oli syy:

”Koronarokotuksilla pyritään Suomessa ensisijaisesti estämään koronaviruksen aiheuttamaa tautitaakkaa eli vakavia tautitapauksia, ennenaikaisia kuolemia ja elinvuosien menetystä sekä ylläpitämään terveydenhuollon kantokykyä. ”

Katsokaa ja pohtikaa mitä totesin aiemmin: minä olen valmis kuolemaan jotta lapseni pysyvät hengissä – miten kävi kun tuon totesin: kirjoituskielto: ”itsemurhaaja”(ko)?

PITÄÄ HUOMATA?

Miksi Suomessa rokotetaan kuoleman kynnyksellä olevia vanhuksia?

Itselläni, kuten myös äidilläni (83v.) on ns. hoitotahto, jonka kuka tahansa voi kirjata omakanta.fi -palveluun. Äidilläni, kuten minullakin, on elvytyskielto – onko se PAHA?

HÄMMÄSTELEN?

Kyllä minä olen hämmästynyt: PK-seudulla eräs 101-vuotias otti rokotteen – hän ei antanut sitä 70-v. lapselleen. Oliko hän itsekäs, tyytyväinen, vai sekä että?

Mitä 100-vuotias muuta kykenee tekemään kuin olemaan hoidettavana? Entä minä? Olenhan sentään ”perushullu professori”, kuten jotkut saattavat tietää = (pähkähullu)?

 

EI OLE NÄYTTÖÄ – siihen me luotamme!

Kysymys kuuluu: suojaammeko minut vai äitini? Joku höntti asettaisi lapset etusijalle – miksi?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu