Korona katoaa kaikkialta – paitsi Suomesta

Tämän aamun uutiset ovat olleet hämmästyttäviä. Niissä on kerrottu, kuinka monissa maissa koronarajoituksia lievennetään joulun pyhiksi, aina uuden vuoden juhlintaan saakka. Esimerkiksi Ranskassa saa jouluna ja uutena vuotena liikkua ulkonakin mielin määrin öisinkin.

Britanniassa sallitaan perheiden kokoontumiset joulukupliin…

Entä mitä Saksassa, entä muissa maissa? Mitähän Ruotsi keksii?

Suomi toimii toisin.

Suomessa otetaan mallia parhaista koronan vastaisista toimista. Minkään maan mallia ei suoraan kopioida. Hyvin on mennyt!

Hiljattain veikkasin, että viimeistään 14.12. Suomessa tulee olemaan voimassa valmiuslaki. Koronan vastaisia toimia tultaneen Suomessa joulua ja uutta vuotta kohti kiristämään ja valvontaa lisäämään. Suomessa ei siis toimita kuten muissa maissa – ei, emme ota mallia maista joissa uskotaan: koronavirus tietää, että nyt on joulu, ja jättää sen vuoksi ihmiset tartuttamatta.

Niin siinä tullee käymään, että monessa maassa tullaan joulun ja uuden vuoden juhlien jälkeen toteamaan, että rajoitusten purkaminen tilanteessa, jossa rajoituksia olisi pitänyt kiristää oli virhe. Eräs uutinen hiljattain oli positiivinen, en muista kuka sen TV:ssä totesi, mutta totesi kuitenkin, että koronakuolleisuus (Suomessa) on ollut influenssakuolleisuutta vähäisempää.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu