Korona pidentää elinikää

Suomessa kuoli v.2020 n.1500 henkilöä enemmän kuin vuonna 2019.

Keskimääräinen elinikä on pitkään ollut nousussa ja se on sitä yhä. Korona todennäköisesti vaikuttaa siten, että koronan kadottua keskimääräinen elinikä, ainakin Suomessa, nousee.

Elinikä nousee koska koronan myötä monet käyttävät maskeja (uusi normaali) ja siten hengittävät vähemmän kaikenlaisia haitallisia pienhiukkasia.

Koronan myötä uutta normaalia on myös se, että käsiä pestään ja desinfioidaan ahkerasti, kätteleminenkin on lopetettu. Uskaltaako joku vielä aivastaa, missä?

Kauppoihin on tullut, ja mainontaa lisätty, erilaisia bakteereja ja viruksia tappavia myrkkyjä joita TV:kin mainostetaan: suihkuta sinne sun tänne, suojaa läheisesi!

Missä määrin hyvä hygienia ja kaikenlaisten bakteerien tappaminen auttaa vähentämään tulevaisuuden allergioita?

Onko jopa niin, että kun maski kaikki siitepölytkin katupölyn lisäksi suuressa määrin suodattaa niin niiden sietäminen jopa paranee?

”saattaa”(?)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu