Koronaa sairastavat dementikot ovat ongelma

Dementikot ovat ongelmallinen potilasryhmä. He eivät muista vaadittuja suojatoimia. Heitä ei myöskään voida sitoa sänkyihinsä, ei lukita huoneisiinsa eikä asuntoihinsa.

Niihin laitoksiin joissa vielä ei koronaa ole sen voi viedä käytännössä vain hoitohenkilökuntaan kuuluva, käytännössä oireeton taudinkantaja. Siksi olisikin tärkeätä, että he käyttäisivät koko ajan suojaimia.

Pieni mutta olemassaoleva ihmisryhmä ovat myös kodeissaan asuvat dementikot.

Sitäkin on syytä miettiä, tottakai, että kuinka paljon resursseja on syytä käyttää siihen, että jotkut henkilöt tai ryhmät eivät sairastuisi tautiin joka pahimmassa tapauksessa johtaa kuolemaan. Onko jokainen ihminen elämän arvoinen, ja kuinka pitkään? Laulun arvoisia olemme kaikki.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu