Koronalla rahastaminen onnistuu. Osa ihmisistä luottaa absurdeihin väitteisiin

Koronakin on synnyttänyt lieveilmiönä erilaisia konsteja rahastaa hyväuskoisia hölmöjä.

Tri Tolonen: ”C- ja D-vitamiinit on nyt vihdoin hyväksytty hoitokeinoiksi koronavirusta vastaan. Vitamiinien odotetaan säästävän tuhansia ihmishenkiä ja terveydenhuollon kustannuksia, kirjoittaa tohtori Mercola verkkosivullaan. Hän on haastatellut asiassa USA:n johtavia asiantuntijalääkäreitä. Irlannissa, Italiassa, Intiassa, Ukrainassa ja muualla suositellaan nyt ikäihmisille ja muillekin D-vitamiinia suojaksi koronaa vastaan.”

Ilmeisesti C-vitamiinilla todellakin on jonkinasteinen vaikutus koronavirukseen. D-vitamiininlla sellaista ei ilmeisesti ole. Mikä tahansa vitamiini on myrkyllistä jos sitä syö liikaa. D-vitamiinia ei pitäisi syödä enempää kuin 50 µg/vrk. Jälleen kiinnitän huomiota siihen, että merkitystä on tottakai sillä syökö tuon määrän 50kg:n painoinen laiskottelija vai 100kg:n painoinen raskasta ruumiillista työtä tekevä aktiiviliikkuja.

Prof. Juhani Knuuti: ”C-vitamiini on saanut koronavirusepidemian aikana absurdin roolin, sanoo terveyshuuhaasta kirjoittava professori. Professori Juhani Knuuti on lukenut netistä, kuinka koronaviruksen ehkäisyyn ja hoitoon on suositeltu muun muassa kalaöljyä, hopeavettä, jalkakylpyjä ja läheisyyttä.”

Kaikki valistuneet ihmiset tietävät hopeaveden vaarat. Kuulutko sinä tuohon joukkoon? Jalkakylvyistä keinona ehkäistä koronaa tuskin on ainakaan kovin suurta haittaa, kunhan vettä ei lopuksi juo vaan hävittää sen asianmukaisesti myös käsihygieniasta huolehtien. Uskallan väittää, että läheisyys ehkäiseen sairauksia vaikkakaan ei merkittävissä määrin. Tietysti vain siinä tapauksessa, että läheisyyttä toisilleen tarjoavat ovat molemmat terveitä. Varmasti asia on myös niin, että läheisyydestä jokainen sairastunut lähtökohtaisesti nauttii. Kyllä se vaan on mukavaa kun joku kiva ihminen vaikkapa päätä silittää!

Porin kaupunki joutui puuttumaan: Luontaistuote- ja homeopatiaputiikki väitti C-vitamiinia koronan hoitomuodoksi.

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu