Koronan II aalto (11.11.=>)

Nyt pelätään Suomessakin sitä, että syksyn myötä saapuu korona-epidemian toinen aalto. Ensimmäinen aalto päästi suomalaiset helpolla. Väitän, että toinen aalto päästää meidät vielä helpommalla. Ikäviä yllätyksiä, tapauksia, voi tulla, ja tulee, mutta ne ovat yksittäistapauksia.

Kun pandemia syksyllä iskee niin Suomeenkin saadaan sen myötä suositus. Yksi hyvä asia on, että koronan diagnosointi tulee helpottumaan. Toimivan rokotteen saaminen (suomalaisille) tulee olemaan suuri haaste.

Lainsäädäntötyössä koronaan liittyen on onnistuttu. Aamulehti 27.7.:

Satakunnan Kansa tietää kertoa:

Ja sitten vielä:

Toinen aalto siis tulee – oletko valmis? 

 

Jälkiviisaissa Ylen aamussa 28.7. todettiin, että jos toinen aalto tulee, niin ihmiset asennoituvat siihen vakavammin, moni sulkeutuu kotiinsa. Miksi, kysyn minä. Ymmärretäänkö, että tauti on yhtä vakava kuin Influenssa?

Itselleni eräs tämän vuoden merkityksellisimmistä päivistä on syntymäpäiväni aaton aatto, eli 6.8., tuota päivää kuvaa KOKKO.

THL:n johtaja Mika Salminen varoittaa: koronaepidemia saattaa iskeä kovaa syksyllä! Minä totean: saattaa olla iskemättäkin (kovaa).

 

Kankaanpäässä 28.7.2020

Juhani Vehmaskangas

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu