Koronan tehosterokote 8 viikon jälkeen

Rokotekeskuksen johtaja Mika Rämet on sitä mieltä, että tehosterokote voitaisiin jatkossa antaa jo kahdeksan viikon kuluttua ensimmäisestä rokotteesta.

En ole hämmästynyt. Kun Suomessa tammikuussa 2021 aloitettiin rokotukset niin tehosterokotteen sai kolme viikkoa ensimmäisen rokotteen jälkeen.

Tällä hetkellä suomalaisista on rokotettu n.64%. Koska saavutetaan 70%? (12.8.?) Alunperinhän asiantuntijat olivat sitä mieltä, että 70% suomalaisista on saanut ensimmäisen rokoteannoksen kesäkuun loppuun mennessä.

Tänään uutisissa kerrottiin ”haaveena olevan”, että lokakuun loppuun mennessä 70% suomalaisista olisi saanut tehosteenkin. Mahtaako toteutua? Mitä voi tapahtua/tapahtuu? Kaikki on mahdollista – vai onko sittenkään?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu