Koronavuosi 2021

Jotkut tapahtumajärjestäjät, joiden tapahtumat tältä vuodelta on peruttu, ovat kiiruhtaneet tiedottamaan, että ensi vuonna (2021) tapahtuma järjestetään normaalisti.

He ilmeisestikin luottavat siihen, että koronarokote saadaan käyttöön viimeistään vuoden 2021 ensimmäisinä kuukausina. Vai luottavatko vaan siihen, että tauti muuten häviää?

Suomessa korona on hyvin hallinnassa. Toivottavasti tilanne säilyy hyvänä kun matkailu taas mahdollistuu. Käytännössä ei haittaisi vaikka tautia Suomessa esiintyisi nykyiseen nähden tuplaten, jopa triplaten.

Onko korona loppujen lopuksi suosituksia hyvin noudattaville suomalaisille suurempi riski kuin jokavuotinen Influenssa. Onko koronan suhteen ylireagoitu? Olisiko suuri virhe jos todettaisiin, että korona ei olekaan yleisvaarallinen tartuntatauti (vuonna 2021)?

JuhaniVehmaskangas

Mielipiteeni ovat kummallisia(?). Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja. ”proffa” ja ”kekkonen”. @JuhaniVehmaska1 - jussinposti@dlc.fi p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu