Sisäministeri Maria Ohisalo: ”poliisit ovat turvanneet koulunkäyntiä” [Kriittiset vastustajat]

Idiotia on vajaamielisyyden syvin aste. Suomalaiset ovat isopäisiä.

Sisäministeri Maria Ohisalo kertoi lauantaina 23.10. ykkösaamussa, että poliiseja on tarvittu turvaamaan lasten koulunkäyntiä rokotekriitikoiden vuoksi.

Mihin on maailma menossa?

Kyllä jokaiseen päähän pitäisi jonkin verran järkeä mahtua, mutta vaikuttaa siltä, että Suomessa on myös ryhmä sellaisia idiootteja joiden päähän järkeä ei ole saatu sopimaan lainkaan. Voihan asia olla niinkin, että noilla rokotekriittisillä, kuten myös koronapassin vastustajilla (osin samoja hölmöjä?) juoksee järki liian liukkaasti! Heillä järki on ehkä valahtanut perssilmän päälle kiehkuralle – millä sen sieltä takaisin yläpäähän saisi?

 

Uusi Suomi otsikoi: ”

Kansanedustajille tulvii ”massapostia”: ”Koronapassi on saanut melko harhaiset voimat liikkeelle”

Noin se todellakin on. Tuollainen toiminta ei kyllä edistä mitään muuta kuin hölmöyden näkyvyyttä. Eivätkö ”nykyidiootit” kykene keskustelemaan asioista, kyseenalaistamaan asioita, muuta kuin häiriköimällä ja aiheuttamalla siten kustannuksia kaikille, myös järkeville ihmisille – onneksi hyvin vähän minulle! 😉

Rokotekriitikoiden toimet ovat johtaneet jopa poliisin tarpeeseen. Tuolla tarkoitettaneen rokotekriittisiä, ei kriitikoita. Kyllä kritisoida Suomessa saa, mutta millainen kritiikki on järkevää ja hyväksyttävää?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ehkäpä noille uhkailijoille pitäisi tehdä testi:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suosittelen katsomaan: https://areena.yle.fi/1-28382
(ei liity blogin aiheeseen, mutta on hauska dokumentti)

 

Lukaise myös panttivankidraama, eli puheenvuoron ex-blogistin, nykyisen ”panttivanki” Maija-Liisa Hiekkasen kirjoitus presidentille.

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu