Kuka pelkää mustaa miestä? Entä minua?

Ihmiset pelkäävät joskus ihan merkillisiä asioita. Onpa joku väittänyt minuakin pelkäävänsä. Millä tavalla ja miksi – ihmettelen, koska en ole koskaan mitään (fyysistä) pahaa kenellekään tehnyt. Tai no… kerran annoin luunapin 3v. lapselleni. Kyllä se minua harmitti, todella!
– mikä on pahaa?

SUDET!

Monet ihmiset pelkäävät susia. Ovat ehkä kuulleet, että joskus 1800-luvulla susi on jonkun heikkokuntoisen ihmisen tappanut. Jos yhtä paljon pelättäisiin punkkeja tai bakteereja niin mitä voisimme tehdä?

MINÄ

Todellakin… taidan olla maailman väkivallattomin henkilö. Ainakin olen 110 väkivaltaa vastaan. Olen myös:

  • Ystävällinen
  • Avulias
  • Rauhallinen
  • Ymmärtäväinen
  • Virheitä tekevä

Kyllä vaan, olen minä virheitäkin tehnyt, tulen niitä varmasti jatkossakin tekemään. Olen mm. lähettänyt kirjeitä ja käynyt kaupassa tai kirjastossa väärään aikaan. Tai ollut muuten vaan ”matkalla johonkin”; väärään aikaan väärässä paikassa ollen.

LUOTTAMUS

Minä luotan siihen, että kaikki asiat voidaan ratkaista, ja ne tulisi pyrkiä ratkaisemaan, puhumalla. Ainakaan luulottelusta ja epämääräisistä fiktio-oletuksista ei ole apua – ei ole apua siten, että lopputuloksena olisi kaikkien kannalta parempi huominen. 

KYSELY: (osaatko vastata? Miten lausua esim. 1 – 10?)

KLIKKAA JA VASTAA – kiitän!

Pikapuoliin kerron mitä kielitoimistosta todettiin!
– tottakai kerron myös kyselyni tulokset. (1.5.)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu