Kuntouttava työtoiminta

”Kuntouttava työtoiminta on ajetettu alas koronavirustilanteen takia.”
kertoi Lounais-Suomen uutiset eilen (3.4.2020)

Kritisoin aikoinaan voimakkaasti epäsuhtaa toimeentulotuessa sen suhteen, että töissäkäyvä toimeentulotuensaaja sai maksimissaan töissäkäynnistä hyötyä 150 euroa kuukaudessa. Samaan aikaan kuntouttavassa työtoiminnassa käyvä sai reilut 170 euroa kuukaudessa (netto).

”Kuntouttavan työtoiminnan toimintapäivien enimmäismäärä väheni viidestä neljään päivään viikossa 1. heinäkuuta 2015.”

Kritisoin siis tuota epäsuhtaa aiemmin, päättäjien suuntaan. He ratkaisivat asian päättämällä, että jatkossa työtoimintaan voi osallistua enintään neljänä päivänä viikossa. Oma esitykseni alusta alkaen oli, että palkkatyössä käyvän saamaa summaa olisi korotettu – tottakai se olisi maksanut enemmän, mutta päättäjät viisaudessaan totesivat, että vähemmän on parempi!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu